Hydraulické parametry hornin v oblasti Dolní Rožínky - Juračková, Petra (2007)
Téma této práce je součástí problematiky VZ INCHEMBIOL a jejím cílem je určit hydraulické parametry hornin, jako je hydraulická vodivost a efektivní pórovitost, v oblasti Dolní Rožínky. Hlavní použitou metodou je tzv. Brutsaert a Neberova metoda, která je založena na analýze změn průtoků menších toků a vydatností pramenů v čase podle Boussinesqovy rovnice.