Režim podzemních vod v oblasti Dolní Rožínky - Jakšlová, Šárka (2007)
Práce souvisí s plánovaným uzavřením uranového ložiska Rožná a je součástí VZ INCHEMBIOL. Po skončení těžby dojde k postupnému zatopení dolu. To bude mít vliv na chování podzemních vod. V práci je zhodnoceno chování pramenů a menších vodních toků v oblasti Dolní Rožínky z hlediska režimu podzemních vod a vyhodnocení sezónních změn v chemických vlastnostech vod - Eh, pH, konduktivita.