Výživa od početí do dvou let věku dítěte - Dojivová, Eva (2007)
Anotace Dojivová, E. Výživa od početí do dvou let věku dítěte, Brno: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, Katedra sportovní medicíny a zdravotní tělesné výchovy, 2007. Bakalářská práce shrnuje základní informace o výživě ženy před plánovaným těhotenstvím, v těhotenství a při kojení, následně kojení dítěte, zavádění příkrmů a přechod na tuhou stravu dítěte do 2 let věku. Klíčová slova: výživa, žena, matka, těhotenství, dítě, novorozenec, kojenec, batole.