Hydrogeologické poměry v prostoru SAKO a.s. v Brně - Slatině - Mornštajnová, Eva (2007)
Smyslem práce je určit hydraulické parametry v oblasti, vyhodnocením čerpacích a stoupacích zkoušek a zjistit, jaký je přítok podzemních vod do údolí z okolních hornin, pomocí sestrojení proudové sítě. Zjištěná transmisivita dosahuje středních až vysokých hodnot, celkový objemový průtok podzemní vody údolím se pohybuje okolo 140 l/s. Množství vody vhodné k čerpání by nemělo přesáhnout hodnotu 12 l/s.