Dvojí norské odmítnutí vstupu do ES/EU - Pokorný, Jiří, 1983- (2007)
Téma mé bakalářské práce je: Dvojí norské odmítnutí vstupu do ES/EU (1972,1994). Ve své práci se chci zaměřit především na důvody, které veřejnost přesvědčily k tomu, aby se nakonec vyslovila proti členství v ES/EU. Ve své práci se chci také věnovat postoji oficiálních představitelů Norské vlády a Norského státu k dané otázce. Tedy, jaké byly důvody prosazování členství v ES/EU a co dělali pro dosažení svých cílů