Některé aspekty hry hlavou hráče ve fotbale - Hanzelka, Zdeněk (2007)
ANOTACE Autor: Zdeněk Hanzelka Název: Některé aspekty hry hlavou hráče ve fotbale Typ práce: Bakalářská práce Klíčová slova: Fotbal Hra hlavou Technika hry hlavou Poškození mozku Změny v kognitivních činnostech mozku Obsah práce: Bakalářská práce se zabývá rozborem herních činností ve fotbale, především však techniky hry hlavou a dále pak možnými vlivy této techniky na změnu mozkové činnosti hráčů.