Vliv outsourcingu na konkurenceschopnost v zemědělství

Předmětem práce je outsourcing, který má být nástrojem pro zvyšování konkurenceschopnosti podniku. Cílem práce je ověřit platnost tohoto tvrzení pro podnik zaměřený na zemědělskou činnost. Způsobem ověření bude navržení outsourcingového procesu, jeho aplikace a srovnání ceny outsourcingového zajiště...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kořístek, Josef (Dissertant)
Other Authors: Švandová, Eva, 1979- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2007.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/76208/esf_m/
Cover Image
LEADER 09322ctm a22020297a 4500
001 MUB01000508497
003 CZ BrMU
005 20070730132411.0
008 070621s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
035 |a (ISMU-VSKP)135957 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD022 
072 7 |a 005  |x Management. Řízení  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 63  |2 MRF 
080 |a 005.332.4  |2 MRF 
080 |a 005.591.43  |2 MRF 
080 |a 005  |2 MRF 
100 1 |a Kořístek, Josef  |% UČO 76208  |* [absolvent ESF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv outsourcingu na konkurenceschopnost v zemědělství  |h [rukopis] /  |c Josef Kořístek. 
246 1 1 |a Outsourcing in agricultural companies and its impact on competetivness 
260 |c 2007. 
300 |a 73 l. 
500 |a Vedoucí práce: Eva Kubátová. 
502 |a Diplomová práce (Ing.)--Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta, 2007. 
520 2 |a Předmětem práce je outsourcing, který má být nástrojem pro zvyšování konkurenceschopnosti podniku. Cílem práce je ověřit platnost tohoto tvrzení pro podnik zaměřený na zemědělskou činnost. Způsobem ověření bude navržení outsourcingového procesu, jeho aplikace a srovnání ceny outsourcingového zajištění s náklady interního provozu s přihlédnutím k rizikům spojených s outsourcingem. Tato práce by měla poskytnout podniku informace pro rozhodování o změnách v zajištění činností.  |% cze 
520 2 9 |a The object of this essay is outsourcing which is the instrument for increasing the ability of company to compete. The aim of this work is to verify the authenticity of this statement for company which is focused on agricultural activity. The way of verification will be the project of the outsourcing process, its application and price of the outsourcing project with costs of internal running with consideration for outsourcing risks. This essay would provide information for company in decision-making about changes in securing of activities.  |9 eng 
650 0 7 |a outsourcing  |7 ph174178  |2 czenas 
650 0 7 |a konkurenceschopnost  |7 ph121800  |2 czenas 
650 0 7 |a zemědělství  |7 ph116770  |2 czenas 
650 0 9 |a outsourcing  |2 eczenas 
650 0 9 |a competitiveness  |2 eczenas 
650 0 9 |a agriculture  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
658 |a Ekonomika a management  |b Podnikové hospodářství  |c ESF N-EKM POH (POH)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Švandová, Eva,  |d 1979-  |7 mzk2008473007  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra podnikového hospodářství  |7 mzk2003189202  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/76208/esf_m/ 
CAT |c 20070621  |l MUB01  |h 0451 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20070730  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a KUZELIKOVA  |b 02  |c 20070730  |l MUB01  |h 1324 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0108 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080326  |l MUB01  |h 0600 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080326  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0606 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0129 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0150 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1834 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0738 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0320 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20101001  |l MUB01  |h 1022 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20101001  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20101001  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20101001  |l MUB01  |h 1028 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20101001  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1902 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2311 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1855 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130424  |l MUB01  |h 0047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130516  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130516  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130611  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130611  |l MUB01  |h 1445 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130611  |l MUB01  |h 1501 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1324 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140129  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20140410  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140625  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140625  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140625  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150303  |l MUB01  |h 1709 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150303  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150303  |l MUB01  |h 1717 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 2148 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1357 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20151001  |l MUB01  |h 1338 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2245 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160105  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 1547 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 1551 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160719  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170613  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170614  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180220  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180220  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180220  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180813  |l MUB01  |h 2113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180813  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 0031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190103  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190103  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190103  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190103  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1337 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1433 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1523 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190130  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190702  |l MUB01  |h 2047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190702  |l MUB01  |h 2050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190702  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190703  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190703  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191023  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191024  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1101 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 SKL-E  |b sklad  |3 DIP-2136  |5 4200449854  |8 20070730  |f 70  |f Prezenční  |r 20070730 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c sklad  |d DIP-2136  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKL-E