Praktická střelba - Znamenáček, Petr (2007)
Petr Znamenáček, SEBS, Praktická střelba, Brno 2007, 34, praktická střelba, tasení a přebíjení jednoruč, střelecká cvičení, V této práci jsem se snažil přiblížit použití zbraně v kritických situacích a přípravu na takovéto situace.