Vojenské lyžování - Zivčák, Karel (2007)
Autor: Karel Zivčák Název: Vojenské lyžování Typ práce: Bakalářská práce Klíčová slova:Lyžování, Laviny, Záchrana, Transport, Lyže, Mačky, Sněžnice, Cepín, Omrznutí Obsah práce: Shrnutí všech dosavadních poznatků o vojenském lyžování v AČR a v závislosti na specifičnosti výcviku pohotovostního oddělení VP, vytvořit návrh na řešení výcviku v této oblasti. Dále pak poukázat na méně využívaná témata a cvičení v této oblasti.