Vývoj úrovně reakční rychlosti 8 až 15 letých dětí a srovnání s úrovní seniorů - Zika, Ondřej (2007)
Tato bakalářská práce je zaměřena na porovnání reakčních schopností u generace 8-15letých a 60-79letých. Celkem 156 osob se zúčastnilo měření.