Výživa dětí : sledování růstu a výživových zvyklostí dětí mladšího školního věku - Vardanová, Veronika (2007)
ANOTACE Veronika Vardanová, Výživa dětí - sledování růstu a výživových zvyklostí dětí mladšího školního věku, Bakalářská práce, Brno 2007, 46 s. Klíčová slova - mladší školní věk, výživa dětí, růst dětí, ovoce a zelenina, pitný režim Bakalářská práce se zabývá výživou a růstem dětí mladšího školního věku. V teoretické části se zabýváme dosavadními zjištěnými poznatky čerpanými z odborné literatury. Druhá část obsahuje praktický výzkum stravování a měření antropomotorických hodnot dětí mladšího školního věku a jeho zhodnocení.