Kompenzační cvičení ve florbale - Tomanová, Hana (2007)
Tomanová, H. Kompenzační cvičení ve florbale. Bakalářská práce. Brno: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007, 60 s. Bakalářská práce je zaměřena na objasnění problematiky svalových dysbalancí a návrhu na kompenzační cvičení pro florbalisty.