Vývoj a současný stav vybraného úpolového sportu v ČR - Toman, Ivo (2007)
V práci jsou shrnuty kompletní informace o Aikido klubu Šternberk, zejména historie a organizační struktura. Součástí práce je definování jednotlivých problémů klubu s návrhy možných řešení.