Využívání volného času ve městě Tišnově mládeží ve věku 15-18 let se zaměřením na sportovní aktivity - Chromý, Miroslav (2007)
Práce je zaměřena na využívání volného času se zaměřením na sportovní a pohybové aktivity. Celá práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická, kde jsou vysvětleny základní pojmy a vytvořená struktura sportovních aktivit. Druhá část práce je zaměřena na empirický výzkum a vytvoření dotazníku, který by byl využitelný pro dotazníkové šetření.