Možnosti cykloturistiky kolem Střelic - Beránek, Lubomír (2007)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi cykloturistiky v okolí obce Střelice. Navrhuje a podrobně popisuje pět cyklotras. Mapy a grafy s výškovým profilem usnadňují orientaci a ukazují náročnost terénu.