Strategické a technické prostředky osobní sebeobrany - Pavlik, Peter (2007)
Pavlik Peter, Brno 2007, Název tématu: Strategické a technické prostředky osobní sebeobrany, Obsah: Tato práce se zabývá základními principy osobní sebeobrany. Z nastudované literatury byla sestavena strategie a taktika v sebeobraně. Na základě analýzy byli navrženy jiné technické prostředky v osobní sebeobraně.