Anatomie a traumatologie kolenního kloubu - Mariánková, Hana (2007)
Hana Mariánková Anatomie a traumatologie kolenního kloubu Bakalářská práce Tato práce se věnuje anatomii a traumatologii kolenního kloubu. Popisuje hlavní příčiny vzniku úrazů, sportovní zranění, novodobé operační techniky a jejich vliv na budoucí zdravotní stav pacietů.