Sportovní nápoje na našem trhu - analýza - Křížek, Adam (2007)
Práce je zaměřena na sportovní nápoje na českém trhu. Ukazuje jejich rozdělení a konkrétní produkty daných kategorií. Jsou zde popsány účinky jednotlivých nápojů, jejich dávkování a účinné látky. Tato bakalářská práce také představí místa, kde a za jakých podmínek si můžeme sportovních nápoje pořídit.