Řezy na tělesech v rovnoběžných projekcích - Sobotková, Kateřina (2007)
Cílem práce je zmapovat zadané téma: Řezy na tělesech v rovnoběžných projekcích. Těžiště práce spočívá v řešených příkladech, teorie má pouze doprovodný charakter. Příklady jsou řešeny ve třech zobrazovacích metodách: Mongeově promítání, kolmé axonometrii a v kosoúhlém promítání. Mezi příklady jsou i takové, které jsou řešeny ve všech třech projekcích. Práce obsahuje přílohu s předrýsovanými zadáními jednotlivých příkladů.