Zkvalitnění vybraných prvků vzdělávání nových zaměstnanců telemarketingové společnosti - Kubínová, Jiřina (2007)
Cílem práce je zkvalitnění vstupního školení telemarketingové společnosti na základě teoretických poznatků. Samotný návrh změn v tréninku předchází popis důležitých aspektů při sestavování školícího programu, jako například metody a principy učení či úloha trenéra v realizaci tréninku. Následuje analýza původního průběhu školení a formulace slabých stránek v procesu zaškolování nových zaměstnanců. Změna vybraných prvků školení vycházela z teoretických poznatků a z praktické zkušenosti autora spůsobením v této firmě. Celý průběh změn školení provázelo dotazníkové šetření mezi zaměstnanci posuzující školící mechanismus, které bylo na závěr práce vyhodnoceno