El anglicismo en la lengua española - Novotná, Markéta (2007)
Tato bakalářská diplomová práce pojednává o anglicismech ve španělštině. Popisuje příčiny vlivu anglického jazyka na jazyk španělský, rozděluje anglicismy podle jejich významu do několika skupin a následně zkoumá jejich počet v každé skupině