Silově - objemový trénink pro pokročilé - Vaňura, Marek (2007)
Tato bakalářská práce se zabývá obecnou charakteristikou silově-objemového tréninku. Obsahuje tři tréninkové plány a praktickou ukázku tréninkové jednotky v posilovně. Práce je určena pro všechny pokročilé muže chodící do posilovny.