Srovnání sportovní masáže a reflexní terapie - Kazda, Petr (2007)
Petr Kazda, Srovnání účinků sportovní masáže a reflexní terapie, Bakalářská práce, Masarykova universita, Fakulta sportovních studií, Brno, 2007, 42 str. Srovnání sportovní masáže a reflexní terapie, historie sportovní masáže a reflexní terapie, porovnání cílů, doporučení kdy jakou proceduru aplikovat, porovnání indikací a kontraindikací, popis používaných hmatů, prostředků a přístrojů.