Vztah morfologie spermií k jejich oplozovací schopnosti při IVF - Hrabcová, Lenka, 1983- (2007)
ANOTACE Metody asistované reprodukce umožňují mnoha párům, u kterých byla diagnostikována neplodnost, mít vlastního potomka. Nicméně i zde se vyskytují překážky, které snižují šance na úspěšné oplození in vitro nebo vedou k jeho selhání. Jedním z těchto aspektů je i morfologie spermatické buňky. Vlivem morfologie spermie a možnostmi jakými ovlivňuje průběh oplození a zvláště následný vývoj embrya se zabývá tato diplomová práce.