Genomické profilování plicních malignit v závislosti na podávání inzulínu - Ručka, Zdeněk (2007)
V mé diplomové práci byly použity cDNA čipy k popisu vlivu inzulínu na genovou expresi v pneumocytech II. řádu (buněčná line A-549) s důrazem na geny spojené s produkcí plicního surfaktantu.