Las palabras compuestas en español - Rossowová, Lucie (2007)
Práce se zabývá skládáním slov ve španělštině obecně a věnuje speciální pozornost složeninám sloveso + podstatné jméno z hlediska morfologického a semantického. Její součástí je slovníček těchto složenin vytvořený s pomocí španělského slovníku