Subjuntivo - Přikrylová, Pavla (2007)
Práce se zabývá konjunktivem, spojovacím způsobem, a časy, ve kterých se tento způsob používá. Práci je možné rozdělit na dvě části. První část je teoretická, shrnuje pravidla a situace, kdy a v jakých časech se konjunktiv používá. Druhá část je praktická. V dílech latinskoamerického spisovatele zkoumá v jakých časech se konjunktiv vyskytuje nejčastěji