Konodontová fauna svrchního tournai a spodního visé v Mokré u Brna - Dvořák, Ladislav (2007)
Diplomová práce se zabývá konodontovou faunou v hraničním intervalu tournai a visé na profilu 3a ve středním lomu v Mokré u Brna. Byl zastižen stratigrafický rozsah od střední části zóny Scaliognathus anchoralis do tzv. gnatodové interzony. pozice hranice Tn/V bala dřívějšími výzkumy (Devuyst, 2006) na základě foraminifer zjištěna méně než dva metry nad posledním Scaliognathus. Ve vzorku 9R+45 byl poprvé na Moravě nalezen Scaliognathus anchoralis cf. anchoralis Branson & Mehl.