Vitaminy ve výživě - Kiršová, Alena (2007)
Závěrečná práce je zaměřena na vitaminy ve výživě, kde je možné vitaminy získat, jejich účinky pro dané skupiny osob, využití kladného působení vitaminů při nemocech. Dále jsou v práci uvedeny ostatní důležité prvky výživy. Práce je zakončena výzkumem zaměřeným na příjem vitaminu C ve stravě.