Životospráva a životní styl těhotné ženy - Gruberová, Jana (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na životosprávu a životní styl v období těhotenství. Zjišťuje, odkud těhotné ženy získávají informace o životosprávě a životním stylu v graviditě a zda se o tuto problematiku zajímají. Práce se zabývá také změnou životosprávy a životního stylu v těhotenství a zkoumá, jakou oblast těhotné ženy nejčastěji změnily.