Základní úpoly v přípravě bezpečnostních složek - Kváš, Michal (2007)
Příjmení a jméno: Kváš Michal Katedra: Speciální edukace bezpečnostních složek Název práce: Základní úpoly v přípravě bezpečnostních složek Vedoucí práce: PhDr. Bc. Zdenko Reguli Počet stran: 43 Počet příloh: 2 Počet titulu použité literatury: 6 Klíčová slova: úpoly, profesní příprava, instruktor, příslušník Rok obhajoby: 2007 Resumé: Bakalářská práce je zaměřena na výcvik úpolů u vězeňské služby, porovnání tohoto výcviku s jinými složkami a na poukázání systémových chyb při výcviku.