Nástenné maľby kostola v Ludrovej (SK) - Šugár, Peter (2007)
Nástenné maľby kostola v Ludrovej. V práci sú analyzované z viacerých pohľadov. Maľby sa nachádzajú v presbytériu, lodi a v exteriéri chrámu. Možno na nich vidieť rozdielne prístupy, v lodi ide o osobnú objednávku, v presbytériu o kompletný výzdobný program