Analýza life stylových časopisů vycházejících v České republice Cosmopolitan, Dolce Vita, Elle - Georgala, Petra, 1968- (2007)
Diplomová práce s názvem Analýza life stylových časopisů vycházejících v České republice se zaměřuje na tři autorkou vybrané life stylové časopisy Cosmopolitan, Dolce Vita a Elle. Diplomová práce je rozdělena na dvě části teoretickou a analytickou. Část první se podrobněji zabývá strukturou, obsahem i zázemím časopisu Druhá analytická část následně poskytuje prostor pro srovnávací analýzu daných titulů