Komplexní genetická vyšetření u párů s poruchami fertility - Kašíková, Kateřina, 1983- (2007)
V této diplomové práci jsou popsány a vyhodnoceny výsledky vyšetření neplodných párů, které bylo provedeno na Oddělení lékařské genetiky FN Brno od ledna 2005 do prosince 2006. Všem osobám byl stanoven karyotyp a podle klinického stavu a rodinné anamnézy byly zvoleny další analýzy jako jsou detekce mutací genu CFTR, mikrodelecí na chromosomu Y, trombofilních mutací a získaných chromosomových aberací.