Výslech obviněného - Bařina, Vít (2007)
Ve své práci se zabývám konstrukcí výslechu, jaká práva a povinnosti tímto nastávají obviněnému v jednotlivých stádiích výslechu. Dále je v této práci vzpomenuta úloha advokáta. Okrajově se zabývám konfrotací, rekognicí, výslechem mladistvého ve vztahu k výslechu obviněného.