Formas no personales del verbo - Vlasatá, Petra (2007)
Tato práce se zabývá neosobními tvary sloves (infinitivem, gerundiem a participiem) ve španělštině. Je rozdělena do dvou částí. První se zabývá jejich teoretickým popisem a druhá jejich výskytem v románu Rosario Tijeras, jehož autorem je kolumbijský spisovatel Jorge Franco