British women in India as portrayed by R. Kipling, E.M. Forster and P. Scott - Kovářová, Miroslava (2007)
Literární analýza britských žen během vzestupu a pádu Britského impéria v dílech Rudyarda Kiplinga, E.M. Forstera a Paula Scotta