Methods and approaches used in teaching English language - Michalská, Jana (2007)
Tato diplomová práce popisuje metody a přístupy, které se používají při výuce anglického jazyka. V první části práce jsou tyto metody a přístupy charakterizovány, druhá část práce prezentuje výsledky výzkumu týkajícího se vhodnosti metod a přístupů používaných na vybrané škole