Zahraniční politika v programech politických stran v ČR a na Slovensku v letech 1993-2006 - Cidlinská, Petra, 1978- (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na zahraničněpolitické otázky v programech relevantních politických stran v České republice a na Slovensku. Sleduje období mezi lety 1993 až 2006. Důraz přitom klade na vývoj postojů těchto stran k Severoatlantické alianci a Evropské unii, tak jak se odrážejí především v jejich programech pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a Národní rady Slovenské republiky.