Modely působení think tanků se zaměřením na zahraniční politiku v České republice - Bruzlová, Anna; Vilímek, Petr, 1980-; Masarykova univerzita. Katedra mezinárodních vztahů a evropských studií (2007)
Tato bakalářská práce se zabývá modely působení think tanků se zaměřením na zahraniční politiku v České republice.
This study makes its aim to describe and analyze Czech Foreign Policy Think Tanks and their Models of Functioning.
Vedoucí práce: Petr Vilímek.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2007.
Keywords: mezinárodní vztahy; zahraniční politika; foreign policy; international relations; Česko; Czechia; bakalářské práce