Charismatický vůdce v islámských zemích - záruka stability systému - Kalčevová, Denisa (2007)
Cílem práce je ověřit hypotézu, že přítomnost charismatického vůdce v islámských zemích je zárukou stability systému. Dále pak nastínit směřování Palestinské autonomie po smrti Jásira Arafata.