Vztahy Venezuely a USA po dobu vlády Huga Cháveze - Rey, Martin (2007)
Bakalářská práce popisuje vztahy Venezuely a Spojených států amerických, přičemž jejím cílem je objasnit důvody problematizace vztahu obou zemí v posledních letech.