Socializace byrokratických aktérů v mezinárodním režimu jako jedna z proměnných tvorby zahraniční politiky případ České republiky ve Visegrádské skupině - Fialová, Marta (2007)
Bakalářská práce se zabývá socializací byrokratických aktérů v rámci Visegrádské skupiny. Základní hypotéza vychází z představy, že socializace aktérů má vliv na tvorbu zahraniční politiky ČR. Výzkum vycházel z teorie konstruktivismu a z analýzy rozhovorů s českými byrokratickými aktéry.