Jaderná Severní Korea: Příčiny a perspektivy - Strauch, Adam, 1984- (2007)
Obecným výzkumným tématem práce je struktura proliferačních motivací Severní Koreje. Hypotéza praví, že "Perspektivou Saganova trojdimenzionálního proliferačního motivačního rámce lze považovat případ jaderné proliferace KLDR za multidimenzionální." Aplikovány byly kombinované analytické rámce Scotta Sagana a Stephena Meyera.