Výzkum vybraných dimenzí osobnosti sportovce ve volejbalu - Poláková, Barbora (2007)
Bakalářská práce se zabývá výzkumem vybraných dimenzí osobnosti sportovce ve volejbale. Cílem bylo doporučit trenérům, jak využít psychických vlastností hráček ve volejbale, zejména temperamentu a psychické lability/stability ve vztahu k jednotlivým postům.