Porovnání výsledků subjektivní a objektivní refrakce - Malinová, Regina; Kus, Petr, 1952-; Masarykova univerzita. Katedra optometrie a ortoptiky (2007)
V této práci se zabývám nejen refrakčními vadami oka, ale především možnostmi jejich objektivního a subjektivního určování. Praktická část mé diplomové práce je zaměřena na porovnání výsledků zjištěné refrakce pomocí autorefraktometru, jakožto zástupce objektivních metod, a měření refrakce za pomoci optotypu a nezbytné sady zkušebních čoček patřících do skupiny metod subjektivních.
My work is about refractive defects of the eye and their possibilities of correction. Consequently I compare subjective and objective refraction.
Vedoucí práce: Petr Kus
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2007
Keywords: refrakce oka; Refraction, Ocular; diplomové práce; master's theses