Využití světelné lupy pro korekci slabozrakosti - Nakládalová, Lucie (2007)
Diplomová práce se zabývá využitím světelné lupy pro korekci slabozrakosti. Výzkumná část byla provedena u pacientů v nemocnici u sv.Anny, u klientů Tyfloservisu a Ústavu sociální péče pro zrakově postižené.