Srovnání kvality zobrazování analogovým a digitálním fotoaparátem - Rakušan, David (2007)
Práce se zabývá porovnáním obou současně existujících technologií záznamu obrazu. Zabývá se principy fungování fotoaparátů, především digitálních.