Vlastnictví bytů a katastr nemovitostí - Daněk, Jan (2007)
Bakalářská práce si klade za cíl analyzovat právní úpravu bytového vlastnictví a otázek s ním spojených. Hlavní část mé práce tvoří rozbor tzv. bytového zákona - zákon č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé zákony.