Územní plánování - Růžička, Antonín (2007)
Tato bakalářská práce je věnována územnímu plánování. Územní plánování je v současnosti upraveno zákonem 183/2006 Sb, o územním plánování a stavebním řádu. Nejdůležitější z hlediska územního plánování jsou ustanovení o nástrojích územního plánování. Nástroje územního plánování jsou územně plánovací podklady, politika územního rozvoje, územně plánovací dokumentace, územní řízení a územní rozhodnutí.